9 Şubat 2015 Pazartesi

Mistik Bir Köşe

Büyük bölümü trafikte geçen yoğun bir iş gününün eve dönüşünde, kendiyle baş başa kalacağı, huzurlu ve dinlendirici bir köşesi olmalı insanın...

Beş duyusunun beşini de tüm dış etkenlere kapatacağı, bilinçaltında olan biteni de, yürek üzerinde olan biteni de, can içinde olan biteni de dışardan görebileceği, vicdanından başka kimseyi misafir etmediği bir köşesi...

Fiyatını öğrenmek için tıklayınız...
 
Biraz egoist, biraz pesimist, biraz da mistik bir köşesi...

Evinizin genel teması olarak mistik bir dekorasyon seçmemiş olmanız, ev dekorasyonunda kendiniz için mistik bir köşe yaratamayacağınız anlamına gelmez.

Bir kaç ufak değişiklikle evinizde kendinize mistik bir köşe yaratabilir, hem içinde kendinizi farklı hissedeceğiniz bir ortam oluşturabilir, hem de ev dekorasyonunun geri kalanına bir hoşluk katmış olursunuz.


Fiyatını öğrenmek için tıklayınız...

Peki mistik bir hava nasıl oluşur, mistik bir dekorasyon nasıl yapılır, mistik bir dekorasyonun ana renkleri hangileridir?

Mor tonları, siyah, zümrüt yeşili, kahve tonları, kum beji, turkuaz, bordo mistik dekorasyon için uygun renklerdir. Eğer mekanınız buna müsaitse, sadece mistik köşenizin duvarlarını odanın geri kalanıyla uyum sağlayacak biçimde bu tonlardan birine boyayabilirsiniz.


 


http://www.xticaret.com/xticaret/?2024_81402_=&ref=xpageurl-https://www.mudo.com.tr/bench--puf/oriental-puf_1237_25561
fiyatını öğrenmek için tıklayınız...

Fiyatını öğrenmek için tıklayınız...
 

Sedirler, yer minderleri, puflar mistik bir dekorasyon için uygun oturma alanlarıdır.






Etnik desenler her zaman mistik dekorasyonun göz bebeğidir. Fas motifleri, Hint kumaşları, kubbe biçimler, her zaman mistik dekorda yeri olan öğelerdir. Uzakdoğu mistisizmini köşenize taşıyarak, etnik desenleri minderlerinizde, puflarınızda ya da aksesuarlarınızda kullanarak mistik köşenizi hareketlendirebilirsiniz.



Fiyatını öğrenmek için tıklayınız...


Halılarınızı kilim desenli seçebileceğiniz gibi, aksesuarlarınızda rahatça renk kullanabilmek için daha sade, düz renk bir halı da tercih edebilirsiniz.
Fiyatını öğrenmek için tıklayınız...

 
Mistik köşenizde mutlaka ahşap kullanmalısınız. Oymalı ahşap bir yan sehpayı üzerinde bir abajurla tamamlayabilirsiniz.

Yere yakın ahşap ya da bakır sehpalar mistik dekorasyonun en sevdiği mobilyalardır. Oval formlar, sert köşeler, hepsi de doğru malzeme ve stilde bir sehpa olduğu sürece mistik havanızla uyum sağlayacaktır. 

Mistik köşeniz evin kalanına göre daha loş olmalıdır. Şık bir abajur sizin için yeterlidir.

Çünkü tabii ki mistik dekorasyonun olmazsa olmazı mumlar mistik köşenizdeki en nadide yeri alacaktır.



Fiyatını öğrenmek için tıklayınız...










Bakır ya da gümüş ya da ahşap güzel bir tepsi içine yerleştireceğiniz blok mumlar mistik köşenizin aydınlatmasını sağlamakla kalmayacak, ihtiyaç duyduğunuz mistik havayı da oluşturacaktır.








Fiyatını öğrenmek için tıklayınız...




Eğer evinizde bir şömine varsa, mistik dekorasyon yapmak için en ideal köşe kesinlikle şöminenin olduğu yerdir.








Üzerinde ferforje bir ayna kullanmak ve aksesuarlarla renklendirmek şöminenizin seve seve mistik atmosferinize katılmasını sağlayacaktır.



http://www.xticaret.com/xticaret/?2096_81402
Fiyatını öğrenmek için tıklayınız...


Köşenizi hazırladıktan sonra, tütsülerinizi, aromatik yağlarınızı aman eksik etmeyin.

Siz içinde olmasanız bile mistik köşenizi günün her saati yaşayan bir mekan halinde tutmaları ve kokularıyla size, köşenizin keyfini çıkarabilmeniz için gereken vicdan rahatlığını hatırlatmaları için onları her zaman yanık tutun...

Fiyatını öğrenmek için tıklayınız...




Fiyatını öğrenmek için tıklayınız...




 
















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder