10 Şubat 2015 Salı

Sticker Önerileri



Dekorasyonda Sticker kullanımı, adeta bir çılgınlığa dönüşmüş durumda. Eskiden defterlerimizi süslediğimiz bu sevimli yapışan kağıt ya da kabartmalar, artık dev gibi binaları süslüyor...

Birbirinden değişik, hoş, komik, sevimli, düşündürücü, mesaj veren, sakinleştiren sticker modelleri dekorasyonda çığır açmaya aday!

Ürünü incelemek için tıklayınız...
Çocuk Odalarının Sevimli Yüzleri

Stickerler, evlerde  en başta çocuk odalarında kullanılmaya başlandı. Burada amaç, birbirinden sevimli sticker modelleri sayesinde çocukların odasını eğlenceli bir hale getirmek, onların dikkatini çekecek görsellikte bir oda dekorasyonunu basit bir şekilde yapabilmekti.
Ürünü incelemek için tıklayınız...
İlk başlarda çok tanınan çizgi film kahramanlarından oluşan irili ufaklı stickerler artık çok değişik tasarımları ile çocuk odalarının vazgeçilmezi oldu.

Çocuk odaları için özel hazırlanmış duvar sticker modelleri onlara sevecekleri ve zevkle oyun oynayacakları bir mekan yaratmakla kalmıyor, ruhsal ve zihinsel gelişimlerinde de rol oynuyor.

Ürünü incelemek için tıklayınız...
Kız çocuklarında renk renk çiçekler ve kelebeklerle ya da dev prenseslerle harika bir dizayn yaratan stickerler, erkek çocuklarının odalarında hoş geometrik şekillere, arabalara, uçaklara dönüşüyor.

Çocuk odalarında sevimli ve göze hoş gelen, odanın havasını tamamen değiştiren, çocukların zaman zaman bir oyuncak gibi görüp benimsedikleri sticker modelleri, hem hesaplı, hem zararsız hem de hoş bir dekorasyon tercihi.

Salonlarda Duvar Stickerleri

Ürünü incelemek için tıklayınız...

Sticker modelleri artık öylesine çeşitlendi ki stickerler, adeta bir zamanların dekorasyon modası duvar kağıtlarının üstlendiği rolü  üstlenir oldu.


Salon duvarları, ya da özel bir köşe, sade, hoş, görselliği zengin sticker modelleri ile çok hoş bir hava kazanıyor.

Ürünü incelemek için tıklayınız...



Salonlarda sticker kullanmak, mekanı arzuya göre bölümlere ayırmaya, örneğin kahve köşesini, mekanın bütününden ayırmaya yardımcı oluyor.



Ürünü incelemek için tıklayınız...




Yemek mekanlarında ayna yerine, kaliteli tasarımıyla akvaryum gibi rahatlatıcı ve görselliği  zengin bir sticker kullanma fikri hiç de fena durmuyor!







Çalışma Odalarında Stickerler
    
Ürünü incelemek için tıklayınız...


Ürünü incelemek için tıklayınız...
 Çalışma odalarında kullanabileceğiniz birbirinden şık sticker modelleri, çalışma sırasında sakinleşmenizi sağlayacak görselliğe sahip.




Manzara stickerleri, mavi ağırlıklı stickerler, çalışma esnasında huzur etkisi yaratarak motivasyonu olumlu yönde etkiliyor.

Elbette çalışma mekanlarında fazla dikkat çeken, fosforlu, göz kamaştıran, ışıltılı stickerleri kulanmak ters bir etki yaratacağından bu mekanlarda stickerler dikkatli seçilmelidir.

Banyo Dekorasyonunda Sticker
     
Banyolarda klozet kapaklarına yapıştırılan dekoratif stickerlerin kimisi, insanı kahkahalara boğan cinsten.

Çok sevimli ve gülümseten modellerin yanı sıra banyonuzda, fayanslarda ya da klozet ve banyo aynasında birbirinden şık stickerler tercih ederek, banyonuzun havasını bir anda değiştirmeniz mümkün.

Ürünü incelemek için tıklayınız...




Ayrıca çocuklarınızın tuvalet eğitiminde sevimli stickerler size oldukça yardımcı olacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder